zondag 24 augustus 2008

Tandje 2

Jaaa, tandje 1 heeft een zusje: tandje 2! Ze wonen naast elkaar en beide maken het goed.

Boaz heeft het fruit en de yoghurt ontdekt. Met zijn mondje open wacht hij op het volgende hapje dat hij lekker van het lepeltje sabbelt. We zijn helemaal trots dat hij ineens het fruitlicht heeft gezien en geven hem alle soorten die we in huis hebben.

Vannacht gaan we toch maar eens proberen om Boaz door te laten slapen. Na zijn ziek zijn wordt hij weer 2 keer per nacht wakker en gaat erg moeilijk slapen, tot grote frustratie van de andere vier (inlcusief Mini de caav) slapers. Nachtelijke rondjes wandelen buiten zorgen wel dat hij uiteindelijk weer in slaap valt, maar dit is toch echt niet de bedoeling. Wij verhuizen daarom allemaal naar de woonkamer vannacht zodat Boaz kan leren zelf in slaap te vallen en de hele nacht door te slapen. Ben benieuwd...

4 opmerkingen:

Roelie zei

Fielseteerd Boaz.
Bijt er maar lekker op los: word je groot van.

Opa

Roelie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Roelie zei

Hee Boaz,
Gefeliciteerd met je tweede tandje! Nu kun je lekker bijten in je fruit,de lange vingers en ander lekker eten. En probeer vooral om helemaal alleen zelf in slaap te komen; dat lukt je vast wel.

Hallo Jarden,
Heb jij het naar je zin nu je veel kunt zwemmen en met vriendinnetjes speelt? Welke spelletjes doe je met hen en ben je veel binnen of meer buiten? Opa en oma zijn er erg nieuwsgierig naar wat jij allemaal doet. Heeft Mini het ook naar de zin in haar nieuwe kooi?

Hai Saskia en Benjamin,
Waar Boaz zo lang tegen aan zat te kwijlen, is nu gebeurd: 2 tandjes erdoor en z'n fruithapjes lust-ie! Dan kom het doorslapen ook vast wel, want 's nachts een wandeling met hem moeten maken, lijkt me voor jullie nachtrust niet erg bevorderlijk.
En met die papieren voor Saskia komt het ook wel voor elkaar! Daar hebben wij alle vertrouwen in.

Van mijn broers en zus krijgen jullie de hartelijke groeten! Wij waren er vandaag om gezellig met elkaar te praten en wat zaken te regelen.

Slaap-ze, liefs en tot een volgende keer, mama

Evelyn zei

Zo, Boaz, heb je dat alvast gehad, nu al die andere tanden en kiezen nog! Ja, en leukk hè, snachts lekker uitgaan! Nu al een feestbeestje!

Evelyn