donderdag 7 augustus 2008

Afscheid op de creche en naschoolse opvang

Afscheid Boaz

Boaz nam op maandag 4 augustus afscheid op de creche. Ook al heeft hij maar een paar maanden in groep paars gezeten, hij heeft het enorm naar zijn zin gehad en veel geleerd. In het begin was het even wennen met slapen en eten geven (hij heeft zo zijn gebruiksaanwijzing...) maar toen baby en leidsters eenmaal wisten hoe met elkaar om te gaan was het allemaal oké. Op 4 augustus hadden de leidsters, Bianca en Chantal, een afscheidsposter voor hem gemaakt en hij kreeg een lieve knuffel als aandenken. We zullen de creche en de leidsters missen!

Afscheid Jarden


Jarden heeft op dinsdag 5 augustus afscheid genomen op de naschoolse opvang. Als traktatie had Jarden dieren tompouches meegenomen. Ze kreeg een boekje met tekeningen en afscheidsberichtjes van haar vrienden en vriendinnen als kado. Nog even met de groep op de foto en dan is het toch echt tijd om dag tegen iedereen te zeggen. Een beetje moeilijk, want Jarden voelt zich als een vis in het water op de opvang en de vrienden en vriendinnen die ze heeft gemaakt kent ze toch alweer 2 en een half jaar. Maar Jarden is vooral heel erg enthousiast over haar verhuizing naar Israel: "Nog 3 daagjes en dan gaan we!"

Op haar school had Jarden al voor de zomervakantie afscheid genomen. We hopen dat Jarden in Israel net zo'n leuke school zal vinden als de 1e Montessorischool in Amstelveen!

1 opmerking:

Daphne zei

Hoi Saskia,

Daar was ie dan, het eerste bericht! Blijf vooral doorgaan, met veel foto's en filmpjes graag ;-) Als je daarvoor tenminste tijd hebt in alle hektiek.
Succes met alle voorbereidingen, de grote overtocht en de eerste start!

Liefs,
Daphne